Piese Auto

Piese Auto Dezmembrari

Auto Sam parc de dezmembrari din Baia Mare, Maramures, comercializeaza piese auto second-hand in perfecta stare de functionare. Piese auto originale cu factura si garantie la preturi accesibile. Va oferim o gama larga de piese auto din dezmembrari: de la motoare, elemente de caroserie, elemente de mecanica pana la jante si accesorii auto. Piesele din dezmembrari sunt originale si la pret mai mic fata de piesele auto noi originale. Cumparand de la noi beneficiati de factura si certificat de garantie de 90 de zile. In categoria piese auto dezmembrari gasiti: Injectoare, Alternatoare, Pompe de Injectie, Electromotoare, Turbosuflante. Compresoare AC, Planetare, Interioare Auto, Motoare, Cutii de viteza, EGR, Clapeta Acceleratie, Portiere, Hayon, Capota Fata, Capota Spate, Oglinzi, Scaune, Banchete si multe alte piese auto originale la preturi accesibile. Piesele se pot livra prin Fan Courier in: Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca, Arad, Suceava, Satu Mare, Craiova, Mures, Bistrita, Oradea. Livrarea pieselor se poate face si in Sibiu, Zalau, Brasov, Constanta, sau in orice alta localitate din Romania in 24h. Piesele se pot ridica si personal din parcul nostru de dezmembrari situat in Cicarlau nr. 107H ( DN1C, intre Busag si Cicarlau), judetul Maramures.

Nu toate produsele disponibile pe stocul nostru sunt publicate pe acest website. Ne puteti trimite si o cerere cu piesa (piesele) dorite de dumneavoastra prin formularul de cerere oferta . Va vom raspunde la cerere in cel mai scurt timp posibil.

Pentru orice informatii suplimentare, va stam la dispozitie prin formularul de contact sau la numerele de telefon: 0744.251.456 sau 0747.096.351

Afișez 1 - 12 din 17005 rezultate