Returnarea produselor

În cazul în care nu sunteţi mulţumit de produsul achiziţionat, îl puteţi returna în termen de 14 zile calendaristice, în conformitate cu condiţiile de vânzare de pe factură.

Conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:
-Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) și art. 14 din OuG nr. 34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului.
-CHELTUIELILE DE RETURNARE SUNT SUPORTATE DE CONSUMATOR.
-Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.
-Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau daca sunt setrse sigiliile noastre de pe produs (piesa auto).
-Produsele se vor returna doar prin intermediul serviciului de curierat FAN COURIER pe adresa de mai josSC Suto Sam Srl- Localitatea Cicarlau Nr.107h judetul Maramures telefon:0744251456, 0747096351
In caz de retur va rugam sa ne contactati la unul dintre numerele afisate pe site sau la adresa de email dezautosam@gmail.com

 

Cumpărătorul poate solicita returul produselor achiziţionate  în urmatoarele situaţii:

-Produsele sunt neconforme cu specificaţiile date;
Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau cu rambursarea contravalorii produsului.

-Produsele au fost livrate eronat de către vânzător;
În cazul livrării unui alt produs trebuie sa ne anuntati in maxim 48 de ore. În situația în care s-a livrat un produs greșit din culpa vanzătorului, acesta va suporta costurile de transport pentru înlocuirea acelui produs. Dacă produsul nu mai este pe stoc, cumpărătorul poate opta pentru rambursarea integrală a contravalorii produsului/produselor.

-Produsele se dovedesc nefuncţionale în termenul general de garanție – 90 zile;
Dacă produsul primit se dovedeşte nefuncţional în termenul general de garanție (90 zile) cumpărătorul poate reclama acest lucru şi solicita returnarea produsului în acest termen, în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc, cumpărătorului i se se va rambursa integral a contravalorea produsului ( piesei auto).

Formular retur

*Acest formular se trimite completat doar in cazul in ca doriti returnarea produsului/produselor achizitionate.
Catre SC Auto Sam SRL, cu sediul in Baia Mare, str. Aleea Filaturii, nr. 3A/4, Maramures, Punct de lucru: Cicarlau Nr. 107H, Maramures. Numar de telefon: 0747.096.351, adresa e-mail: dezmembrari_autosam@yahoo.com
Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse:_______________________________________________________ ________________________________
Motivul returnarii fiind: ______________________________________________________
________________________________
Comandate la data:_____________________ Primite la data:________________________
Solicit:
¨ inlocuirea produsului
¨ schimbarea cu un alt produs
¨ sa primesc contravaloarea in bani
Pentru returnarea contravalorii produselor achitate, gasiti mai jos informatiile financiare.
Copie dupa factura emisa de catre Sc Auto Sam SRL
Nume: ___________________________ Prenume: _____________________________
Adresa: _________________________________________________________________
Numar telefon: ____________________ Adresa e-mail: __________________________
Numar factura:______________
Data: ________________________ Semnatura: ___________________
Cum se face returul?
· Personal, la punctul de lucru Sc. Auto Sam SRL. Localitatea Cicarlau Nr.107H, Maramures
· Prin curier, insotit de acest formular completat, la adresa mentionata mai sus. Returnarea sumei achitate de dumneavoastra se face in sistem Ramburs.
In cazul returului prin curier, coletul se va trimite doar prin Fan Courier cu optiunea Deschidere colet. Costurile de transport sunt suportate de catre cumparator.

DESCARCA FORMULARUL DE RETUR