Termeni si Conditii

TERMEMI SI CONDITII

 

 

Continut Site

Ne cerem scuze pentru eventualele greseli sau erori care ar putea apărea în legătură cu codurile sau preţurile produselor de pe site sau din materialele tipărite. Unele specificaţii tehnice sau preţul pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Toate informatiile folosite in cadrul site-ului DezAutoSam.ro pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imaginile produselor, prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare si pot fi diferite fata de produsele livrate catre dumneavoastra( prin aspect, culoare, etc), de asemenea este posibil ca nu toate produsele afisate pe site sa mai fie pe stoc. Confirmarea stocului o veti primi prin telefon sau email dupa ce efectuati comanda.
Magazinul online DezAutoSam.ro este administrat de catre Sc Auto Sam Srl.

 

LIVRAREA COMENZILOR / PLATA

Livrarea Produselor se face maxim in 2 zile lucratoare de la inregistrare comenzii dumneavoastre
Plata produselor se face ramburs (in momentul cand primiti coletul.)
Produsele prezentate pe DezAutoSam.ro se pot ridica personal de la punctul de lucru al parcului nostru din localitatea Cicarlau nr.107H judetul Maramures (programul de lucru este de luni pana vineri intre orele 09:00 si 17-00) sau livra doar pe teritoriul romaniei prin Fan Courier(doar contra cost !!! plata serviciului de curierat este suportata la livrare de catre client).
În cazul în care clientul constată că piesa este neconformă, are dreptul să o returneze şi să solicite contravaloarea piesei într-un termen de 14 zile calendaristice, clientul suportând cheltuielile de transport.
Dacă produsul primit este defect şi/sau prezintă urme de deteriorare, puteţi solicita returnarea produsului în 48 de ore de la recepţia acestuia, în vederea înlocuirii cu un produs similar.
Produsele se livreaza in ambalaj sigur sigilat, sunt ambalate corespunzator in cutii de carton si folie. Coletele care se livreaza prin Fan Courier au factura atasata pe colet, sau in colet intr-un plic transparent.
Produse ca de exemplu: geamuri, lunete, parbrize, nu se livreaza prin curier dar se pot ridica personal din parcul nostru Sc Auto Sam srl (Dezmembrari Auto).
Eventualele sesizări (legate de garanţie, returnare,) pot fi soluţionate prin intermediul departamentului de relaţii cu clienţii la numerel de telefon: 0744-251.456 / 0747-096-351

PRETUL PRODUSELOR
Sc Auto Sam Srl este companie neplatitoare de TVA (nu se percepe tva pentru produsele afisate)
Fiecare comanda confirmata va fi insotita de factura fiscala corespunzatoare cu pretul si produsul comandat

CONFIDENTIALITATE
Vă informăm că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, informaţiile referitoare la numele şi adresa dumneavoastră vor fi înregistrate în baza noastră de date. Acestea vor fi utilizate EXCLUSIV în scopul transmiterii de oferte comerciale, informaţii privind produsele. În cazul în care nu mai doriţi să primiţi oferte tipărite sau on-line vă rugăm să ne informaţi în scris prin email sau poştă, despre acest lucru.
Folosim date cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului pentru: facturarea produselor comandate de dumneavoastra, si pentru expedierea acestora prin curier.
În momentul plasării unei comenzi în magazinul online DezAutoSam.ro, cumpărătorul își exprimă acordul cu înregistrarea unui cont pe adresa de email specificată și cu metoda de comunicare electronică prin intermediul email-ului sau telefonic. Transmiterea comenzii pe site va fi urmată de recepția unui email automat care atestă doar plasarea comenzii. Comanda este finalizată doar după ce vânzătorul va confirma cumpărătorului disponibilitatea stocului prin telefon sau email.

DREPTUL DE AUTOR
Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a SC Auto Sam SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens.
Copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de SC Auto Sam SRL, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al SC Auto Sam SRL asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al SC Auto Sam SRL poate atrage raspunderea civila sau penala.

GARANTII
Produsele de pe acest site au un termen de garanţie de 90 de zile. Fiecare produs care beneficiază de garanţie în baza facturi sau a documentelor ce însoțeau marfa, cu respectarea obligației de a nu modifica seriile sau de a nu atinge sigiliile aplicate de Sc Auto Sam Srl, daca sigiliile sun sterse, piesele au fost dezansamblate se pierde garantia.
Produsele care în perioada de garanție prezintă defecte de funcționare sau de fabricație vor fi înlocuite cu altele cu condiția returnării lor în termen de 90 zile calendaristice, de la data in care a fost emisa factura.

În cazul în care piesa s-a trimis greșit, din vina noastra aceasta va fi schimbată fără costuri de transport.
În cazul în care piesa este defectă și există alta similară pe stoc, piesa va fi înlocuită, si vom suporta noi costul transportului.
În cazul în care NU avem o altă piesa similară, se va returna contravaloarea piesei.
Se accepta retur pentru piesa(piesele) care nu a fost identificată corect datorită furnizării de către cumpărător a unor date eronate sau la montaj nu s-a comparat cu piesa de înlocuit, ulterior mecanicul constată că aveți nevoie de cu totul alta piesă, cu conditia achiatri de catre cumparator a sumei integrale pentru transport.

In cazul pieselor auto, vanzatorul este exonerat de raspundere privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

Piesa nu a fost cumparata de la Sc Auto Sam Srl ( www.dezautosam.ro);
Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat de RAR sau de producatorul autovehiculului;
Piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;
piesa a fost utilizată în alte scopuri sau pe alte vehicule decât cele pentru care a fost achiziționată;
la terminarea reparațiilor unitatea de service auto nu a efectuat operațiile de verificare, etalonare, reglare impuse de constructorul vehiculului;
produsul a fost montat incorect sau împreună cu piese conexe uzate
Piesa s-a uzat sau deteriorate datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarea reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator;
vehiculul pe care a fost montat produsul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de altă natură (socuri termice, electrice, mecanice);
Autoturismul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare (raliuri, competii sportive, etc);
instalarea neautorizata pe vehicul de echipamente/accesorii altele decat cele din echiparea din fabrica;
deteriorarea ori distrugerea produsului din culpa consumatorului datorita transportului, manipularii, depozitarii, pastrarii, utilizarii, exploatarii necorespunzatoare, ori a contactului cu produse chimice agresive sau apropierii de surse de caldură;
demontarea în părți componente sau subansamble a produselor, ori deteriorarea sigiliilor aplicate de producător, acolo unde este cazul;
Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari;
Piesele care fac obiectul unei reclamații din garanție vor fi însoțite de următoarele documente:

Copie sau factura de achizitie de la Sc Auto Sam Srl, bonul sau chitanta cu care a fost cumparata piesa;
Dovada montarii intr-un service autorizat R.A.R (deviz de montaj) si documentele fiscale aferente;
Nota de constatare emisa de catre un service autorizat R.A.R. prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea.
Copia dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului;

Garantia acordata de catre Sc Auto Sam srl pentru piesa(pisele) auto nu acopera costurile de manopera sau materiale necesare pentru demontarea si remontarea piesei(pieselor) sau orice alte costuri. Orice alte obligatii ca pierderi indirecte sunt excluse in mod expres