Santa Fe 2 (CM) [An 2005-2012]

Piese Auto din Dezmembrari Hyundai Santa Fe 2

Auto Sam parc de dezmembrari din Baia Mare, Maramures, comercializeaza piese auto second-hand pentru Hyundai Santa Fe 2.  Piese auto originale cu factura si garantie la preturi accesibile. Va oferim o gama larga de piese auto pentru Hyunadi Santa Fe 2, de la motoare, elemente de caroserie, elemente de mecanica pana la jante si accesorii auto. Piesele auto din dezmembrari sunt originale si la pret mai mic fata de piesele auto noi originale. Cumparand de la noi beneficiati de factura si certificat de garantie de 90 de zile. In categoria piese auto dezmembrari Hyundai Santa Fe 2 gasiti: Injectoare, Alternatoare, Pompe de Injectie, Electromotoare, Turbosuflante. Compresoare AC, Planetare, Interioare Auto, Motoare, Cutii de viteza, EGR, Clapeta Aceleratie, Portiere, Hayon, Capota Fata, Capota Spate, Scaune, Banchete si multe alte piese auto originale din dezmembrari pentru Hyundai Santa Fe 2 la preturi accesibile.

Piesele se pot livra in toata tara prin Fan Courier in 24h, cu plata ramburs. ( platiti in momentul cand primiti coletul).

Pentru orice informatii suplimentare, va stam la dispozitie prin formularul de contact sau la numerele de telefon: 0744.251.456 sau 0747.096.351

Afișez toate cele 10 rezultate